TheCook.ro

robert
Salutare natiune! Stiu ca ar trebui sa scriu cate ceva despre mine aici, dar nu prea stiu cum si de unde sa incep. Si cum totusi trebuie sa incep de undeva, o fac prin a spune ca ma numesc Robert Brad – si Stefan, lucru pe care nu-l cunosc foarte multi – am implinit recent 32 de ani si sunt nascut in zodia Pesti.

Din numele blogului intuiti probabil despre ce va fi vorba. Despre gatit, corect! As trece deci bucatareala ca hobby, si ca tot veni vorba de hobby-uri sa mai adaugam si darts-ul aici (da, jocul acela in care arunci cu niste sageti intr-o tinta pe perete).

robert-darts

Acum cateva cuvinte despre blogul propriu-zis. Pai ce pot spune… a fost ideea nastrusnica a bunilor mei prieteni si colegi de darts, Silvia si Eugen – probabil mai mult Eugen, ca doar lui putea sa-i debiteze asa ceva prin freza – idee care le-a venit atunci cand, la un pahar de vorba, am gandit cu voce tare ceva de genul “cat de misto ar fi sa ai un site, blog, etc. unde sa scrii despre ce gatesti, sa faci ce-ti trece prin cap, sa dai idei cunoscatorilor, dar sa-i si inveti pe cei mai putin priceputi in ale bucatariei”, lucru care de altfel mi-a disparut complet din minte chiar a doua zi. Dupa cum se vede insa, altii nu au uitat si cand ceasurile batura miezul noptii iata ce am primit de ziua mea de la cei doi mai sus mentionati.

Este deci oficial! Incepand de azi, ia fiinta acest blog la al carui succes vor contribui deopotriva Gabriela si Iulian, pe scurt Dreamer’s Pub, locul unde prestez bucatareala. Lor le multumesc inca de pe acum pentru tot sprijinul si increderea acordate.

In incheiere, v-as incuraja sa puneti suflet in tot ce faceti, ca sa nu pierdeti timpul de pomana. Si dupa cum bine spunea marele chef Gusteau din Ratatouille, nu uitati niciodata ca ”Anybody can cook”!